ISO 22000 - GIDA GÜVENLİĞİ
ISO 22000 Standardı'nın temel yaklaşımı, tüketicinin gıda kaynaklı hastalıklara maruz kalmaması için geliştirilmiş, gıda zinciri içerisindeki tüm prosesleri altyapı, personel ve ekipman gibi tüm etkileyenleriyle birlikte kontrol altında tutan önleyici bir sistemin kuruluşlarda uygulanmasıdır. Kuruluşlarda Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulamaları üretim kontrolü, ürün kontrolü, ekipman kontrolü; bakım ve genel hijyen uygulamaları; personel ve ziyaretçi hijyeni; taşıma, depolama, ürün bilgisi; eğitim, tedarikçi seçimi ve değerlendirmesi; eğitim, iletişim ve benzeri konuları kapsamaktadır.

Eğitimlerimiz size ve kuruluşunuza Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri kapsamı ve denetim anlayışı konusunda yetkinlik kazandırır. 

Eğitimlerimizde, bilginizi, anlayışınızı ve uygulanmasını test etmek için pratik vaka çalışmaları ve senaryolar kullanılmaktadır.

Aşağıdaki ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri eğitimlerinden birini seçin.
 
* Temel ve iç denetim eğitimleri birlikte talep edildiğinde 3 gün verilmektedir.
** Baş denetçi eğitimleri genel katılıma açık olarak düzenlenmekte olup talep edildiğinde kurum içi veya grup eğitimi olarak sunulmaktadır. Baş denetçi eğitimleri dışındaki eğitimlerimiz yalnızca kurum içi veya grup eğitimi olarak sunulmaktadır. Kurum içi veya grup eğitim talepleriniz konusunda fiyat teklifi almak için lütfen Eğitim Başvuru Formu'nu kullanınız.
Copyright 2019 © CTR Uluslararası Belgelendirme & Denetim Ltd. Şti.